Foto oficial Temporada 2015-2016

Foto oficial Temporada 2015-2016

La Joventut Esportiva de Terrassa, JET,  és un club de bàsquet femení que, adscrit a la Federació Catalana de Bàsquet, desenvolupa la seva activitat des de 1994 a la ciutat de Terrassa.

Amb només 22 anys de vida, la Joventut Esportiva Terrassa s’ha convertit, treballant temporada rere temporada, en un dels clubs referents del bàsquet femení al Vallès i a Catalunya i que es troba dins de l’elit del bàsquet nacional.

Actualment la JET té 11 equips federats i una escola de bàsquet , per tant anualment tenim competint aproximadament a 120 jugadores . Totes aquestes jugadores fan que la JET tingui la contribució de 200 socis  que durant tota la temporada acompanyen a les nostres jugadores, també en els desplaçaments.

Amb tot això el nostre principal objectiu és seguir treballant per tal que el deport femení, concretament el bàsquet femení, creixi i cada cop més nenes i noies vulguin entrar a formar part de la gran família de la JET aprenent, competint i divertint-se practicant un gran esport com el bàsquet femení.