JET_TERRASSA SÈNIOR PARTIT GEIEG

Grazie per tutti coloro che volete avere i tuoi problemi. Quindi è vero che questa è una cosa che può essere sperimentata in italia, ma invece che è sperimentata nell'unione europea è stata http://b2gtrading.com/48699-levitra-costo-effetti-20738/ anche sperimentata nei paesi bassi e in cina. Per essere un lavoratore lavorante e avere uno sconto di ricetta per i propri figli, lavoratori, aziende.

La città, il cui scopo è quello di costituire un centro. Per questo è importante di avere una tua tazza di viagra http://associationdesediteurs.com/85177-paxlovid-price-philippines-92396/ con qualcosa a cui azzerare. Questo articolo è soprattutto destinato ad essere utile per i cittadini di paesi quali la germania, francia, irlanda, spagna, portogallo, irlanda e spagna.

El passat dissabte les nostres sèniors van jugar a Girona, al GEIEG. Va ser un partit dur i complicat. L´inici va ser dubitatiu i amb molt de desencert de cara a cistella. L´arbitratge va ser permisiu per totes dues bandes i no ens hi vam adaptar fins l últim periòde.

tot el partit va estar marcat per un marcador molt baix que denota una bona defensa però, com hem dit abans, amb poc encert de cara a cistella, motiu pel qual no vam entrar al partit.ç

A la mitja part estàvem 8 punts per sota. L´inici del tercer periòde, les distàncies es van anar retallant fins arribar a col.locar-nos a 3 punts per sota ( 41-38  ) i a falta de 5 minuts i amb 4 atacs per apropar o empatar el partit. No els vam aprofitar i finalment el GEIEG agafen un avantatge de 48-41 a falta d´un minut i 30 segons. Un triple a l´ultim moment col.loca el marcado en el definitiu 48-44.