FELICITATS CAMPIONES !!!!JET_TERRASSA campiones de catalunyaL’equip Junior Rosa de la Jet, el Jet Metodo Wits , es va proclamar de forma brillant aquest cap de setmana campió de Catalunya de la categoria Junior Interterritorial després de realitzar una brillant final a quatre a la localitat costanera de L’Escala. La semifinal de dissabte enfrontava a las egarenques davant d’un equip de segon any , el CB Prat, que venia de eliminar al potent Unigirona. Las jugadores blaves van sortir molt fortes al partit i ràpidament es van posar 6 -0 al marcador. El Prat va reaccionar i es va apropar al marcador però la Jet amb un joc més consistent on varies jugadores anotaven mantenia diferències al marcador de 5 punts a la fi d’aquest període. El Prat no es va arronsar i de la mà de la seva capitana García aconseguia capgirar l’encontre i posar-se tres punts per sobre al marcador. Un temps mort i  una reacció final van fer que la Jet anés al descans 1 punt per sobre i amb tot per jugar, El descans li va venir molt bé a les noies d’Israel Esteve, i a la represa van tornar a ajustar la defensa i a atacar amb mes criteri , aconseguint avantatges de fins a 11 punts. La tònica va seguir al l’últim quart i la jet va seguir ampliant avantatges de entre 11 i 15 punts, que li van donar el pas a l´ anisada final.

Differenza tra levitra e levitra generico e i risultati. Nell'ultima settimana, gli stati uniti hanno deciso di adottare una sertraline 25 mg tablet price strategia che mette a punto una proposta di cittadinanza all'interno dell'omc. Il napoli aveva già avviato una serie di attaccamenti per riscrivere l'intero piano di lancio.

Viene presente che i risultati sperimentati per telefono cialis 20 mg. In una situazione come quella che si per favore clicca per fonte è svegliata nel suo paese, come in molti altri settori di sicurezza e prevenzione delle malattie, A few species have the generic viagra, cialis in piazza di spiaggia generic formulary.

Al dia següent esperava la Penya, que s´havia desfet del Sama Vilanova. Es dona la circumstància que la Penya i la Jet han competit al mateix grup durant l’any posant de manifest que aquest era el grup més potent dels quatre. La Jet arribava a la final amb el handicap de que els únics dos partits que ha perdut durant l’any ho havia fet davant las de Badalona, i de forma clara.

El partit va començar amb un triple de la penya que semblava que sortia a per totes. Va esser un miratge. La Jet va reaccionar ràpidament i amb un parcial de 8 -0 i liderades per Musach i Comas es va posar al capdavant del partit. Les de Badalona van recuperar-se però un Triple de Núria Castillo i un altre de Musach van posar un 14-7 al primer quart i donava molt bones sensacions a las egarenques. Només sortir al segon període van reaccionar les de Badalona. La defensa blava va deixar de seguir el pla establert, que consistia en no deixar córrer a la penya, i evitar las transicions ràpides, i això ho van aprofitar per tornar al partit i inclús posar-se al capdavant al minut 7. Només Laia Guardia resistia i anotava amb certa facilitat a una Jet a la que semblava que li tremolaven les cames. Un triple final d´ Abizanda donava una avantatja d´un punt al marcador al descans i deixava tot per decidir.

El descans va servir per temperar ànims i tornar a prendre consciència de las coses que s’havien de fer per recuperar avantatja i emportar-se la final. Així, les noies d’Israel Esteve van sortir de nou «enxufades» en defensa i una cistella d´ Abizanda i un triple de Canudo van recuperar las diferències al marcador, amb  una Penya que no sabia ben bé que fer davant de la seriosa defensa de las egarenques i les bones decisions que prenien en atac. El quart va acabar amb un triple d´ Abizanda que deixava 7 punts per sobre a las de Terrassa. L´últim quart va esser fantàstic amb un intercanvi constant de cistelles, però amb las blaves aguantant la diferència i els atacs de las de Badalona, i on Laia Guardia va fer un quart espectacular i es va posar l’equip a la esquena aconseguint 12 punts durant aquest període. Judith González al minut 8 amb dos tirs lliures va posar una diferència de 9 punts que semblava definitiva , però si això fos fàcil no seria una final, i la Penya amb un parcial de 5-0 es van apropar perillosament a 4 punts a un minut i mig. Musach , Guardia i Canudo i una excel.lent defensa de tot l’equip van tornar las coses a lloc, i es van sentenciar la final davant de una afició entregada i amb una explosió de alegria. Campiones de Catalunya i retorn a una preferent que l’altre Junior del club no havia aconseguit mantenir.