Diapositiva1

Aquest cap de setmana ha estat inolvidable per la JET. Les dues categories, Cadet i Júnior, es jugaven en els seus partits mantenir-se en la categoria preferent.

El Cadet Blau, cadet de segon any, avui ha jugat contra el Joventut de Badalona. No podien perdre per més de 6 punts per tal, de mantenir la categoria. El partit s´ha jugat a casa del Joventut. En l´ultim minut i amb un triple s´ha aconseguit el resultat esperat. El resultat final ha estat de 57-54 a favor del Joventut. Però la derrota per 3 punts i gràcies a l´average, les «blaves» han aconseguit el gran objectiu: MANTENIR LA CATEGORIA !!!!. Felicitats a tot l´equip i a la gran feina del seu entrenador Raul Lorenzo.

El Júnior també amb un average al seu favor s´ha desplaçat a Reus i a jugat en contra el Zamar 2000 Salle Ploms A. Les blaves han guanyat 43-51, per tant, una gran victòria que permet assolir també MANTENIR LA CATEGORIA PREFERENT !!!! Una gran felicitació per aquest equip i també arair la gran feina feta pel seu entrenador Rafael Muñoz.

De part de tot el club MOLTES FELICITATS A TOTS !!!!

FORÇA JET

# SOMBLAVES!!!