SILVIA DIAO

JET_TERRASSA SILVIA DIAO

La Sílvia ha estat bàsica en la permanència assolida l’any anterior i que esperem que continuï essent igual d’important. Ja tenim ganes de veure-la jugant i gaudint com només en sap ella del bàsquet. Les nostres jugadores de base segur que tornaran a gaudir venint a veure´t als partits.

ANNA IGLESIAS

JET_TERRASSA ANNA IGLESIAS

L´Anna va ser una incorporació d’última hora de l’any passat que ha estat importantíssima. Ha anat de menys a més a la temporada i ha estat una jugadora referència amb el seu excel.lent tir i el seu físic que la fan bàsica en defensa. Et tornarem a veure, i mirar amunt, en els passadissos de la JET i les pivots més petitones del club seguiran observant com es treballa sota cistella.

AIXA SOUMAHJET_TERRASSA AIXA

 

L´Aixa l’any passat va retornar a la que va ser la seva casa i ha fet molt bons números, i ha acabat la temporada essent bàsica en el joc interior. Tornar-la a tenir en l´equip és una il.lusió per a tothom que «portem la sang blava», poder gaudir de jugadores formades en el club en l´equip sènior és el gran èxit d´un club com el nostre.

CARLA XEIRÓ

JET_TERRASSA CARLA XAIRO

La Carla ha estat una grata sorpresa en el seu primer any a Copa Catalunya. Jugadora que s’ha incorporat aquesta temporada passada a la JET i que sembla que porti al club tota la vida. Et tornarem a venir a animar i segur que amb l´entrega que hi poses a la pista tornarem a passar unes bones tardes de diumenge amb ella. Sort Carla !! en aquest nou any dins la «família blava».

Força JET !!!

#som blaves!