PRESENTACIÓ QSPORT: SPONSOR DEL 1ER EQUIP

JET_TERRASSA PRESENTACIÓ SPONSOR

Ahir al vespre, 20 de setembre, tot l´equip sènior juntament amb la nostra presidenta Natalia Mas es van desplaçar a les instal·lacions del seu patrocinador, el QSport.  Allà van ser rebuts per la gerent del QSport, Júlia Pérez. Es va fer una petita roda de premsa on es van descriure els principals acords entre les dues entitats. A part de la col·laboració econòmica imprescindible per a poder tenir un gran equip com l´actual, a més a més, el QSport va fer entrega d´un carnet per poder entrar al Qsport i gaudir de les seves instal·lacions esportives a tots els membres del primer equip i a entrenadors del club.

En la roda de premsa també la Natalia Mas va destacar la importància d´un sponsor pel nostre club i concretament amb el QSport l´any passat ja va ser un èxit i el poder tornar a comptar-hi un any més, és sempre una gran satisfacció ja que a part de l´aportació econòmica, el fet de poder oferir un espai com el centre esportiu QSport, és sempre un valor afegit per l´equip sènior.

La gerent del QSport, Júlia Pérez, va destacar la importància que per ells és patrocinar aquests equip. Col·laborar amb el bàsquet femení i amb un equip que l´any passat va fer una gran temporada és un orgull per una entitat esportiva com la seva, el QSport.

Esperem que aquest sigui un altre any d´èxit per les dues entitats!

FORÇA JET

#?somblaves?