Ahir a la tarda vam començar amb una gran victòria del Sènior A contra el Ploms Salle Reus per 61-50.

Després vam fer la presentació en la que es van presentar els 11 equips d´aquesta temporada. Un total de 120 jugadores federades, es a dir, un gran equip treballant per fer créixer l´esport FEMENÍ.

El Sènior A competint en Copa Catalana, 4 equips de la pedrera competint a nivell preferent, la resta d´equips competint en nivells que els hi exigeix màxima dedicació i finalment una escola de bàsquet que ens garanteix el bon futur de l´entitat. No podem oblidar la participació de totes les famílies que fan possible aquesta realitat del club.
Volem agrair al consistori de l´ajuntament de Terrassa i a la Federació Catalana de Bàsquet  que van venir a acompanyar-nos en aquesta festa del club.

Per acabar la festa i fer que la tarda acabés amb «un bon gust de boca» el club va invitar a totes les jugadores a una xocolatada!!!!.
L´esport és competició però és igual d´important que les jugadores i les famílies passin bon moments i estimin l´esport i d´aquesta manera estiguin molts anys practicant i gaudint d´aquest esport, el bàsquet femení!

Vam acabar una gran tarda amb la lluitada victòria del Sènior B contra el St. Gervasi en la prórroga, 52-46.