Bon partit de la Jet , en el que va aconseguir una victòria vital per evitar les places de descens, contra el segon classificat , ja ficat a la final a 4.

Las blaves van començar molt concentrades a l’encontre, i ja al minut 5 dominava el marcador amb 9 punts consecutius de Sauleda. El partit era igualat, i a la fi de primer quart 11-10 per la Jet QSport. En el segon quart va començar amb la mateixa igualtat, però al minut 4 les noies d’Israel Esteve van començar de la mà de Comas i Chasco, a dominar l’encontre. Bona defensa, contraatacs ràpids i control del rebot, van fer que marxessin 10 punts per sobre al marcador. Dos errors consecutius, amb dues pèrdues, van fer que les locals anessin només 6 punts per sobre, però amb molt bones sensacions.

A la segona part, sortida molt bona de la JetQSport , que amb una afició animant de forma incansable, tornava a agafar avantatges de fins a 12 punts, amb Boneu anotant amb facilitat.  Així s’entrava a la part final 40-28. Després de ficar-se 15 punts al capdavant al minut 4 amb Chasco com a estilet,  las de Premià es van posar en una zona press que va provocar pèrdues i nervis a las blaves, i de la mà de Barceló, s’aconseguien posar a 5 punts faltant dos minuts. Temps mort , i dos recuperacions de pilota amb cistelles de Comas i Ricart van acabar de donar una victòria merescuda amb l´ afició bolcada amb el seu equip.

Crónica partit Sènior Premià (2)

Seguim treballant !

#sóm blaves!!!

Força Jet !!