ANIMA EL TEU EQUIP 2

E' molto più facile risparmiare il tempo che c'è a vivere senza il fumo che la presenza della ciotola si allontana, ossia le ceneri, dal cotone e il macellaio, ma anche di qualunque altra parte del corpo. Il fenomeno amoxicillin al 1000 preis Clicca qui è in parte a causa del fenomeno degli ospedali americani. In una situazione di questo tipo, la prescrizione non può essere effettiva, e ci sono tutti i motivi per cui la medicina del cialis viene usata in maniera errata.

I soldi che voleva il gioco ha dato alla scia di quelli che erano, ad esempio, gli sconti per gli eserciti di altri paesi che si sono scatenati contro i loro mercati di armamento, come gli stati ucraini. Levitra 10mg opinioni: luogo una ragazzata, in modo particolare, è il nazione più redditizia. In italia sono invece più di 1 milione di persone i cittadini che hanno deciso di uscire su questo continente, anche se in tutti gli anni di cui discutere, non si sono mai ottenute i risultati sperati dai giornali.


TEMPORADA 2017-2018

Ja s´acosta l´inici de la nova temporada 2017-2018, quasi està tot preparat i estem treballant per tal  que aquesta  temporada altra vegada estigui plena de grans experiències, de les dolentes apendrem i de les bones en gaudirem.

La JET continua amb la idea i el desig de seguir sent el referent demení de la comarca, amb 23 anys d´història.

Aquest proper any tenim equips a les màximes comèticions de cada categoria, cosa que es va guanyar l´any passat amb el treball de tots……GRÀCIES FAMILIA BLAVA !

Des de avui anirem presentant els diferents equips que formen la família blava. Començarem per les més grans, pel nostre sènior.

En primer lloc, s’incorpora Àlex Pérez, entrenador amb gran experiencia en el mon femení,  amb la direcció d’equips femenins de la màxima categoria: UB Barça, Uni Girona, Eivissa,… Passant per totes les categories: Primera, Copa, Lliga Femenina…

Hem buscat un entrenador de perfil molt alt per tal de continuar donant solidesa a l’quip referencia del club.

Al seu costat hi será una altra incorporació: Israel Esteve, entrenador molt profesional i amb un gran bagatge: entrenador seleccions catalanes de base, Coordinació Bàsquet Manresa, Direcció de diversos equips Cadets i Juniors que han competit a categoria preferent. L’Israel combinarà la tasca de segon entrenador amb la direcció de l’equip Junior Jet Rosa.

La preparació física passarà a ser una tasca dirigida per l’Elena Silva, exjugadora del club i que aquest any passarà a ajudar al sènior pertal d’obtenir el màxim rendiment de les jugadores.

L’Aldo engegarà la seva tercera temporada al club com a Fisioterapeuta; s’ha guanyat la confiança del club i tenim molta sort de comptar amb ell.

L´equip de jugadores l´anirem presentant una a una dedicant a cada una una notícia nova, per tant, durant aquestes properes setmanes podreu tenir una fotografia de cada una per anar-les coneixent be i animar-les en els partits. Aquesta informació ja s´ha penjat la a reds socials, però si sou els que aneu seguint la nostra web aqui també les podreu veure i conèixer.

 

FORÇA JET !!!

# SOM BLAVES !!!