JET_TERRASSA FOTO JETQSPORT_PLATGES MATARO

Partit amb molt en joc ahir el disputat a Can Jofresa.
S’enfrontaven el 3r i 4t classificat amb el tercer lloc en joc i amb una victòria que, en cas d’acabar al grup de dalt els dos equips suma molt més del que sembla.

El partit no va defraudar, grans moments i bon espectacle el vist el dia d’ahir.

Una primera part amb la majoria del temps dominant l’equip local amb variants defensives que van frenar en molts moments l’atac de les visitants.
El partit acaba a la mitja part amb un 32-32 que reflexa la igualtat vista.

En començar el tercer període les de Jet Qsport van trencar els últims «mals inicis de tercer període» i van posar-se per davant de nou al marcador arribant a tenir un marge de 5 punts i amb 3 oportunitats per trencar el partit.
Comença el quart període i la igualtat segueix durant el mateix, però, » l’aro» es fa petit i les egarenques tenen dificultats per anotar (4 punts en tot el període), malgrat això, en defensa tanquen molt be les opcions de Mataró i s’entra als últims dos minuts amb empat al marcador.
Aquí és on el Mataró carrega el joc interior i, anota dues cistelles que seran les decisives per trencar un partit que amb el «joc» dels tirs lliures finals acaba tancant el marcador amb el 52.59 final.
Creu als minuts finals per les de JET Qsport que, potser, van merèixer millor premi.