IMG_4789

Diumenge 9 d´Octubre vam celebrar la presentació dels equips. Va ser una gran festa. Poder veure a totes les jugadores, l´equip tècnic i les famílies tots junts, acompanyats del president de la Federació Catalana de bàsquet, el Sr. Joan F i també i la Sra. Maria Lluís directiva de la federació, representants de l´ajuntament de Terrassa, el regidor d´esports el Sr. Dani Nart, el Sr. Alfredo Vega tinent d´alcalde, representant d´Esquerra Republicana el Sr. Pep Forn i el representant del Partit Popular de Terrassa el Sr. Gabriel Turmo. També ens van acompanyar representant el QSport, sponsor del nostre sènior, la presidenta del club esportiu la Sra. Júlia Perez i el Sr. Jordi Salvador.

La veritat és que entre tots plegats el pavelló feia molt de goig. Realment és en moments així on es veu la grandesa d´un club esportiu i la satisfacció de treballar per un projecte esportiu i humà.

Un cop acabada la presentació dels equips vam fer una xocolatada per tal de tancar la festa i agafar forces pels que es van quedar animar el nostre sènior.

Un dia per recordar!

Gràcies a tots els que vau participar. Esperem que hagueu passat un molt bon dia de presentació de temporada i que la temporada que engeguem sigui un reflex d´aquests gran dia!

#?somblaves?