La Semana Santa s´ha acabat i molts equips de la família blava han estat participant en tornetjos. Us expliquem en poques paraules com han aquests dies.

Van començar els equips minis i l´infantil blau participant a Cambrils. Realment van ser dies intensos de partits i emocions, uns dies on les jugadores van poder jugar partits, conèixer noies de diferents ciiutats, anar a Port Aventura…es a dir, uns dies molt be aprofitats. A nivell de resultats hem de destacar el SEGON lloc en la categoria MINI i les CAMPIONES del torneig de categoria INFANTIL. Felicitats a totes les participants i molt especialment a la jugadora infantil PAULA ALBA que va guanyar el premi MVP en categoria infantil.

JET_TERRASSA MINIS A CAMBRILS

 

Un altre gran Torneig ha estat a Logroño. La categoria Cadet ha participat amb els seus dos equips. Realment en aquest torneig hem pogut gaudir d´un bàsquet d´alt nivell. el Cadet blau ha aconseguit la 5ena posició i el rosa la 7ena. Però el més important de tot és que per aquests equips ha estat un escenari magnífic per poder preparar la fase final de la temporada on els dos equips s´hi juguen papers importants en les seves respectives lligues.

JET_TERRASSA LOGROÑO SEMANA SANTA

 

I per últim volem destacar l´actitud del nostre Infantil Rosa en el torneig de Blanes. Com tota la temporada aquest equip demostra en cada partit com es lluita i com la feina que es va fent dia a dia en els entrenaments al final de temporada va donant fruits, s´apren, es millora i aquest equip és un clar exemple d´aquest premi a final de temporada. Felicitats per la vostra trajectoria Infantil Rosa !!!

JET_TERRASSA TORNEIG BLANES

 

FELICITATS A TOTS ELS EQUIPS A LES FAMÍLIES QUE HO HAN FET POSSIBLE !!!

FORÇA JET !!!!!

SOM BLAVES !!!!!