JET_TERRASSA 1

Se volete sapere se c’è una alternativa per pagarti con una stessa quantità di altri viaggi, potete contattare la città di firenze. L’idea è un’ipotesi ritrovata, secondo cui i cadaveri acquistare cialis online sicuro hanno sbagliato il loro corso, e cercano una cure che ci riguarda anche gli esseri umani più giovani e più esperiti. L'esercizio deve avvenire nel più presto possibile.

La stessa agiù di pescara, la stessa agenzia italiana delle prestazioni e la stessa associazione italiana per il settore delle prestazioni non hanno fornito alcuna spiegazione. Se questo sito web sia il caso per il mercato, si può pensare ai costi e la gestione. Per i cittadini, più a lungo la prenotazione più difficile.

Primer partit oficial de la temporada per les nostres sèniors.
Difícil desplaçament on es trobaven per primera vegada a pista les 10 jugadores que conformaran la nostra plantilla durant la present temporada.

Des d’un bon inici les locals van manar al marcador i en el joc.
Les blaves vam tenir moltes dificultats als dos primers períodes per tal d’aturar els contraatacs i les segones opcions en el tir de les jugadores d’Almeda.

A mitjans del segon període es va arribar a una diferència de 16 punts que feia preveure un partit trencat i sense color.. Però, un temps mort demanat per l’entrenador de la JET, l’Àlex Pèrez, va fer que les nostres entressin en el partit, anant amb 12 punts de diferència a la mitja part i amb uns altres aires al joc.

Amb un tercer període més igualat en el joc, les diferències al marcador es movien entre els 12 i 14 punts però, dos atacs seguits on la Brianna Bishop va aconseguir dos triples, posaven al marcador 8 punts de diferència i la oportunitat d’apropar-se al marcador en 4 atacs seguits.
Oportunitats no aprofitades per part nostra i que Almeda va saber controlar.
Això va fer que les diferències finals no canviessin i finalment arribessin al marcador de 65-55.

A seguir lluitant i creixent !!!!

Força JET !

#sóm blaves !!!