JET_TERRASSA PREMINI SET 2017

CB Granollers – Jet Pre Mini. Crònica partit

Pavelló CB Granollers – c/Girona, 222 de Granollers

Resultat: 22 – 36

 

Granollers, dissabte 30/09/17, 9h.

Fresqueta i cares de son a les jugadores… i dels pares desplaçats.

Jugadores: Berta(32), Núria(30), Aina(8), Laia(5), Martina(16), Andrea(2), Ndack(31), Ainhoa(34), Queralt(50), Ariadna(7). Carla(29) a la banqueta, indisposada.

L’equip del Granollers és mixt.

Primer quart, sortim amb molta empenta i comencem anotant dos cistelles als primers minuts. Defensant bè, amb molta pressió a fent bons passes. Fins i tot anotant un tir lliure. Parcial de 0 a 11 (a favor de la Jet). La intensitat fa que fem moltes faltes personals.

Segon quart, l’equip de refresc surt amb moltes ganes, però menys encert. Segueix la pressió, però no evita les oportunitats del CB Granollers, que comença a entrar em joc. Parcial de 2-2.

Tercer quart, anem equilibrats. Bon joc d’equip, passes amb encert i defensa molt intensa. Intensitat i gran joc d’equip amb jugades llargues de passes i tirs ben seleccionats, però poc resultat a la cistella. Parcial 0-2.

Quart quart, el CB Granollers ha iniciat amb força amb un triple i gran pressió en defensa. Mica en mica han anat recuperant el domini i la resta del quart ha estat en camp del CB Granollers, però de nou amb força llançaments i resultat pobre. Parcial 5-2.

Cinquè quart. Canvi de camp. Moltes curses per tot el camp. Les personals no i imprecisió en el tir. La feina en defensa molt bona. Jugades individuals amb força encert i poquetes d’equip. Poc premi per molts tirs a cistella. Parcial 4-6.

Sisè quart, comencem molt fluixets en defensa i ho aprofita el Granollers. Temps mort demanat per la Jet. Més pressió en defensa i bones entrades a cistella. Parcial 2-7

Setè quart, molta intensitat a cada jugada. Lluites contínues, passos i moltes personals. El domini per pujar la pilota i fer passes amb avantatge és notable. El Granollers amb poques oportunitats, però molt encert de cara a cistella. Parcial 4-6.

Vuitè quart, intens joc sota les cistelles, transicions ràpides. Poc encert de cara a cistella. Les faltes personals han estat un continu a tot el partit. Parcial 6-2

 

S’ha notat més equip al camp per part de la Jet. Poques errades i pèrdues de pilota, bons passes i jugades de mèrit. Al rebot han estat força be i la defensa el millor, amb molta intensitat i moltes ganes. Les entrades clares a cistella força irregulars en el resultat, però amb segones oportunitats i fent noves jugades quan no hi havia opcions. Bon partit del conjunt. Les noves incorporacions han fet molt bon paper.

A seguir creixent !

Força JET !!!

#som blaves !!!