JET_JET -GEIEG

Disputat partit aquest cap de setmana a Can Jofresa.
Les locals rebien la visita del lider imbatut: GEIEG.
Les jugadores del Jet Qsport van sortir a la pista sense complexes i des del primer moment van plantejar a les gironines un partit jugat de cara a cara i van mostrar moments de joc molt complerts el dia de la presentació del club.

Des del primer moment les gironines van mostrar les seves armes: Joc intens, amb jugadores molt físiques que van fer patir per moments a les egarenques.

Però, les blaves van mostrar un estil de joc dinàmic i amb molt de treball defensiu que van fer que durant tot el partit el marge fos molt petit i amb opcions al marcador.

A la mitja part es va marxar amb un 24-29 que denotava el bon treball defensiu per part dels dos equips.

El tercer període, i un inici molt treballat per part de les locals van fer que un parcial de 9 a 2 poses per davant a les del Q-Sport per davant al marcador amb un 33-31.
A partir d’aquí i fins l’ultim perìode qualsevol situació semblava determinant i, així, s’arribava al minut 8 de l’últim període amb un 43-42 a favor de les locals.
Però, en aquest cas, la balança va caure al costat de les visitants i un parcial de 5-0 en aquests ultims dos minuts van fer que el partit acabés amb el 43-47.
Bones sensacions i un regust amarg per haver-ho tingut ben aprop donen forces a les de JET QSPORT per tal de continuar treballant i encarar encara amb més força el pròxim partit de diumenge amb derbi comarcal a la pista del Sant Nicolau.

FORÇA JET !!!

# SÓM BLAVES !!!