JET_TERRASSA PRESENTACIO 1

Aquest diumenge hem fet la presentació dels equips. Un dia fantàstic on tota la «família blava» hem passat un dia ple de bàsquet i diversió.Volem donar les gràcies a totes les famílies del club  que van fer possible la presentació i molt especialment a aquelles famílies que amb la seva implicació van ajudar-nos a fer que tot sortís rodat i fos un gran dia per a tots. També volem agraïr al Sr. Daniel Nart, regidor d´esport de l´ Ajuntament de Terrassa i al Sr. Vergés representant de la Federació Catalana de Bàsquet.

Aquesta temporada comptem amb els següents equips:

Tenim una escola de bàsquet, el futur de la nostra «cantera», és una escola mixta, és a dir, nens i nenes aprenent a conèixer el bàsquet i donant rialles i innocència a les nostre pistes. Tota una il.lusió veure´ls amb la pilota.

Un equip pre-mini, en ell trobem jugadores que ja fa uns anys que van començar com escola i que segueixen amb el bàsquet. Ja us podeu imaginar com dominen ja la pilota aquestes «baldufes». A més a més, a l´equip s´incorporen nenes noves que completen un equip amb gran projecció.

El nostre mini, format per jugadores ja «veteranes» del club, es a dir, que són amb nosaltres des de ben petitones i ara ja comencem a veure la tècnica i l´esperit d´equip que tant domina en aquesta categoria. Com cada any noves incorporacions que fan un complement fantàstic i que permet a l´equip seguir creixent.

En la categoria infantil tenim tres equips, dos concretament en la categoria pre-infantil i un en categoria infantil. Tant, el pre-infantil blau com l´infantil es troben en la màxima categoria i per tant, un alt nivell de competició. El pre-infantil rosa un equip amb gran potencial de creixament de les seves jugadores.

En la categoria cadet, el club té aquest any un cadet de primer any, el cadet rosa. Aquest cadet competirà en la categoria interterritorial i per tant, serà una temporada d´alta competició i que el fet de poder trobar-se amb equips  d´alt nivell competittiu farà que elles creixin esportivament. Per altra cantó, tenim el cadet blau, les nostres «minicanis». Un equip que fa ja molt anys que juguen juntes i que es coneixen molt entre elles. Competiran en categoria preferent, i per tant, els hi toca lluitar i lluitar, elles ja en saben, per tant, segur que serà una gran temporada.

En la categoria júnior, tenim el júnior rosa en categoria interterritorial. Aquest equip de «cantera» majoritariament comença aquest any amb la categoria júnior i per tant, és un any de preparació per arribar l´any vinent a preferent amb un equip realment consolidat. L´altre equip júnior, el júnior blau, en categoria preferent, és un equip de «nova fornada» majoritariament. És un equip que en aquest primer moment està realitzant un treball de consolidació i coneixament ja que majoritariament són noies noves en el club o que havien format part anteriorment del club i ara tornen a fer una temporada en un màxim nivell de competició.

I finalment, el nostre sènior, JET_ QSPORT, és un equip que ja em anat presentant en xarxes socials i que esperem que ens facin gaudir a tot el club d´una gran temporada. Elles són el referent per la nostra cantera i per tant, esperem que tinguin una gran temporada i així segur que TOTS gaudirem de grans tardes de bàsquet!!!.

És un any en el que tornem a tenir equips en totes les categories i per tant, una gran il.lusió per un club de bàsquet. A més a més en totes les categories tenim equips en la màxima categoria. El nivell de competició serà alt i per tant, no serà un any fàcil per molt dels nostres equips. Però sense dubte, el creixament com a jugadores i com a persones està assegurat i per tant, els valors del bàsquet que com a club volem aconseguir, de ben segur que els podrem treballar i consolidar en el nostre treball durant tota la temporada.

FORÇA JET !!!

#TEMPORADA 2017-2018

#SOM BLAVES